Help je mee?

 

Revalidatiefonds zorgt voor het verschil in het leven van kinderen en volwassenen met een fysieke beperking of chronische ziekte. Maar dat kunnen we alleen met hulp van onze donateurs. Donaties zijn hard nodig om die vele, belangrijke projecten mogelijk te maken om de wereld van mensen met een fysieke beperking te vergroten. Wil jij ook het verschil maken voor hen? Bekijk hieronder welke manier het beste bij jou past of word direct donateur. Jouw donatie wordt goed besteed!

Word donateur

Met een gift laat jij een handicap geen beperking zijn. Je kunt helpen met een eenmalige gift aan bijvoorbeeld een project bij jou in de buurt of een project dat je raakt.

Als vaste donateur geef je iedere maand een door jou gekozen vast bedrag. Dat is voor ons erg prettig want zo zorg jij ervoor dat we wij plannen kunnen maken voor de toekomst en mensen met een fysieke beperking structureler kunnen helpen.

Lees meer over structureel doneren

Schenken met belastingvoordeel

Periodiek schenken is een manier om nog meer belastingvoordeel uit je gift te halen. Met een periodieke schenking leg je vast dat je ons voor minimaal 5 jaar steunt met een jaarlijks vast bedrag, waardoor je een deel van het belastbaar inkomen mag aftrekken. De hoogte van het bedrag bepaal je zelf. Met periodiek schenken biedt je ons de mogelijkheid om te investeren in meerjarige projecten en activiteiten. 

Lees meer over schenken met belastingvoordeel

 

nicoline-edelman

Meer weten over schenken met belastingvoordeel?

Nicoline Edelman

030-6572022
nicoline@revalidatiefonds.nl

Word vrijwilliger

Je kunt je als vrijwilliger voor het Revalidatiefonds op veel verschillende manieren inzetten. Bijvoorbeeld door een actie te organiseren of een sponsorcampagne te beginnen. Heb je speciale talenten, vaardigheden of specialismen die je vrijwillig voor ons in wilt zetten?

Ben je bijvoorbeeld een schrijftalent, fotograaf of een financieel expert? Laat het ons weten en mail naar jacqueline@revalidatiefonds.nl.

Jacqueline Bornebroek

Heb je een vraag over vrijwilligerswerk?

Jacqueline Bornebroek

030-6572022
Jacqueline@revalidatiefonds.nl

Geef toekomst met jouw erfenis

Je idealen waarmaken, ook als je er niet meer bent. Je kunt besluiten je erfenis of een deel daarvan aan een organisatie te geven, die jouw idealen deelt. Zo kun je ook na je overlijden iets betekenen voor de samenleving. Bij een notaris geef je je wensen aan in een persoonlijk testament, met een legaat, een erfstelling of een fonds op naam.

Lees meer over nalaten

karin van der leest

Vragen over nalaten?

Bel Karin van der Leest

030-6572022
Karin@revalidatiefonds.nl

Kom in actie

Iedereen kan meedoen en een actie opzetten. Ook jij! Alleen of juist met een groep. Alles kan, als het maar geld oplevert!  Organiseer een sponsorloop, collecteer op je verjaardag, bak koekjes en verkoop ze of hou een benefietconcert. Gebruik je creativiteit. Je kunt je actie aanmelden op https://www.inactievoorrevalidatiefonds.nl.

Goed nieuws!

Revalidatiefonds en Fonds verstandelijk gehandicapten bundelen hun krachten.
Vanaf nu zijn wij samen HandicapNL.

Lees welke droom wij willen waarmaken