Geloof jij ook in talenten en niet in beperkingen?

Wij komen op voor kinderen en volwassenen met een fysieke beperking. Veel van de projecten, die wij steunen, zijn alleen maar mogelijk met de hulp van vrijwilligers en donateurs. Erfenissen en legaten zijn daarbij erg belangrijk. Ze zorgen ervoor dat we voor mensen met een beperking iets extra’s kunnen doen. Draag jij ook bij aan het levensgeluk van deze kinderen en volwassenen?

JOUW NALATENSCHAP, HAAR TOEKOMST

Geloof jij net als wij in deze bijzondere, maar ook kwetsbare, groep? Help ons. Bijvoorbeeld door Revalidatiefonds op te nemen in jouw testament. In onze gratis brochure vind je meer informatie over hoe dit werkt. Of kom op de bijeenkomst over nalaten op 5 oktober. In het VU medisch centrum in Amsterdam op de afdeling kinderrevalidatie laten we je zien wat er met je bijdrage gebeurt en vertellen we je alles over nalatenschappen. Help ons kinderen en volwassenen met een fysieke beperking een actief leven te geven. Jouw nalatenschap is hun toekomst!

Meisje in rolstoel
Ja, ik wil graag meer informatie.

Heb je vragen over het opnemen van het Revalidatiefonds in jouw testament? Ik kom graag langs voor een persoonlijk gesprek.

Karin van der Leest

Bel Karin
030-6572022
karin@revalidatiefonds.nl