Datum: 29 september 2015 | Categorie: Nieuws | Bron:

Team No Limits in actie voor het Revalidatiefonds

In het weekend van 26 en 27 september stonden actievoerders voor het Revalidatiefonds aan de start van Mud Masters in Biddinghuizen. Onder hen was een groep revalidanten en ambassadeursteam No Limits, dat met grensverleggende obstacle runs wil laten zien dat een handicap geen beperking hoeft te zijn. Actievoerders lieten hun prestatie door de modder sponsoren. In totaal is een bedrag van bijna € 10.000 opgehaald. Het Revalidatiefonds bedankt iedereen, die een mooie bijdrage heeft geleverd aan dit fantastische resultaat!

Mensen met een lichamelijke beperking verleggen elke dag hun grenzen en hebben voortdurend te maken met uitdagingen. Het Revalidatiefonds helpt deze groep mensen om hun leven (weer) zelfstandig te leiden. We ondersteunen bijvoorbeeld bij e-health toepassingen, zodat mensen sneller en beter kunnen revalideren. Met een bijdrage aan het Revalidatiefonds worden mensen ondersteund die dagelijks hindernissen moeten overwinnen.

Met ruim 23.000 deelnemers is Mud Masters in Biddinghuizen dit jaar officieel de grootste obstacle run ter wereld. Bij Mud Masters draait het niet om een snelle finishtijd; het gaat erom dát je met elkaar de finish haalt. Al sinds de eerste editie wordt geld ingezameld voor het Revalidatiefonds. Tijdens elk evenement leggen revalidanten samen het parcours af… mét rolstoelen en protheses en zónder shortcuts! Over doorzettingsvermogen en teamwork gesproken!

Foto: Pixel Design

Relevante projecten

Er zijn (nog) geen relevante projecten bij dit nieuws... Bekijk alle projecten

Goed nieuws!

Revalidatiefonds en Fonds verstandelijk gehandicapten bundelen hun krachten.
Vanaf nu zijn wij samen HandicapNL.

Lees welke droom wij willen waarmaken