Over ons

Ruim 2 miljoen mensen in Nederland hebben één of meerdere handicaps. Ze zijn doof, blind, slechthorend, slechtziend of hebben een fysieke beperking. En al deze mensen hebben één ding gemeen: ze willen zo zelfstandig mogelijk leven en meedoen in de samenleving.

Wij vinden dat een handicap geen beperking hoeft te zijn om je leven te leiden zoals jij wilt. Met de juiste steun, begeleiding of aanpassingen kan iedereen meedoen. Daarom ondersteunen wij projecten die de zelfstandigheid en participatie van mensen met een lichamelijke beperking vergroot en/of een bijdrage leveren aan innovatieve revalidatietechnieken. Help jij ons mee?

Onze doelstellingen


PreviousNext
Meisje met het Syndroom van Down met telraam

Resultaat telt

Zonder de steun van donateurs, vrijwilligers en partners kunnen wij ons werk niet doen. We zijn een onafhankelijk fonds en ontvangen geen overheidssubsidie. Gelukkig dragen veel mensen ons doel een warm hart toe.

We hebben in 2016 maar liefst 282 initiatieven en projecten gesteund en hebben hiermee de wereld van mensen met een fysieke beperking weer groter kunnen maken. Bekijk ons jaarverslag 2016 en jaarrekening.

Word jij onze nieuwe collega?

Onze actuele vacatures vind je in het onderstaande overzicht. Staat er momenteel niets bij voor jou dan kun je ook een open sollicitatie sturen.

Ja ik wil doneren!


Goed nieuws!

Revalidatiefonds en Fonds verstandelijk gehandicapten bundelen hun krachten.
Vanaf nu zijn wij samen HandicapNL.

Lees welke droom wij willen waarmaken