Uitnodiging voor een aanvraag

Sluit jouw project of initiatief aan op onze richtlijnen en heb je een positief advies gekregen na de quickscan? Dan maakt je project kans op een financiële bijdrage van het Revalidatiefonds en nodigen we je uit om een vooraanvraag in te dienen. Binnen 5 werkdagen hoor je of je vooraanvraag wordt afgewezen of in behandeling wordt genomen.

 1.

 

 

 

Aanvraag project

Je aanvraag begint met een vooraanvraag en kan je minimaal 4 maanden voor de start van je project indienen. Je kunt je vooraanvraag mailen naar bestedingen@revalidatiefonds.nl

 2.

 

 

 

Aanvraag wetenschappelijk onderzoek

Bij een vooraanvraag voor wetenschappelijk onderzoek geldt dezelfde procedure als bij een aanvraag voor een project. 

Is jouw vooraanvraag voor wetenschappelijk onderzoek goedgekeurd dan ontvang je van ons een volledig aanvraagformulier. Naast jouw definitieve aanvraagformulier en onderzoeksplan, willen we ook een Sterrenscore ontvangen. De Sterrenscore is een methode waarmee patiëntenverenigingen de kwaliteit van een onderzoeksvoorstel scoren. Patiëntenverenigingen, onderzoekers en de financiers van onderzoek werken zo samen aan betere patiëntenparticipatie, en dus aan beter onderzoek. Aanvragen voor wetenschappelijk onderzoek leggen wij voor aan onze referenten. 

Wat er gebeurt na je aanvraag

Binnen 5 werkdagen hoor je of je vooraanvraag wordt afgewezen of in behandeling wordt genomen.

In behandeling

Nemen we je aanvraag in behandeling? Dan ontvang je een uitnodiging om een uitgebreid projectplan in te dienen. Uiterlijk 3 tot 4 maanden na het indienen van je projectplan laten we je schriftelijk ons besluit weten. Aanvragen voor meer dan € 15.000 worden ieder kwartaal voorgelegd aan een externe bestedingscommissie

Definitief akkoord

Bij een akkoord geven wij direct aan welk bedrag wij beschikbaar stellen. De toekenning is definitief als je de toekenningsbrief inclusief onze voorwaarden hebt ondertekend. De betaling vindt plaats na afloop van het project. Uiteraard is het mogelijk om een verzoek om een voorschot in te dienen.

Patricia van Wijnbergen

Heb je vragen?

Bel Patricia van Wijnbergen , projectassistent

030-6572022
bestedingen@revalidatiefonds.nl

Goed nieuws!

Revalidatiefonds en Fonds verstandelijk gehandicapten bundelen hun krachten.
Vanaf nu zijn wij samen HandicapNL.

Lees welke droom wij willen waarmaken